Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Soundbar-uri 2020

Alegerea unui soundbar poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 soundbar disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Soundbar-ul este un dispozitiv audio complex, format dintr-un set de boxe de ├«nalt─â defini╚Ťie, cu sunet clar ╚Öi complet. Toate aceste componente sunt integrate ├«ntr-un singur aparat cu o form─â lung─â ╚Öi sub╚Ťire specific─â, de unde ╚Öi numele de soundbar. Cu ajutorul s─âu, experien╚Ťele cinematice sau a jocurile, conform p─ârerilor despre soundbar exprimate de utilizatori, sunt complet diferite. Sounbarurile sunt capabile s─â intensifice tr─âirea la maximum a filmele de ac╚Ťiune, dar ╚Öi a melodiile trupei preferate. De aceea este lesne de ├«n╚Ťeles de ce oricine ├«╚Öi dore╚Öte s─â de╚Ťin─â un soundbar ieftin ╚Öi bun ├«n propria locuin╚Ť─â sau salon.

Cum pute╚Ťi alege cel mai bun soundbar potrivit nevoilor dumneavoastr─â individuale, dac─â pe pia╚Ťa comercial─â exist─â numeroase oferte de soundbaruri? R─âspunsul nostru este s─â v─â documenta╚Ťi ├«nainte de a face aceasta achizi╚Ťie, cu privire la caracteristicile tehnice specifice ale acestor sisteme audio.

Caracteristicile tehnice specifice ale soundbarurilor

Configura╚Ťia

Termenul de soundbar ├«nseamna ÔÇťbara-de-sunetÔÇŁ, referindu-se la boxa central─â, lung─â ╚Öi sub╚Ťire ca form─â. Echipat─â cu difuzoare, de regul─â lateral, aceasta poate reda sunet stereo, f─âr─â a necesita doua incinte diferite. Pe l├óng─â aceasta, cel mai des este prezent un subwoofer, pentru accentuarea frecven╚Ťelor joase, dar ├«n unele cazuri pute╚Ťi primi ╚Öi sateliti ├«n spate – dou─â boxe mici.

Acestea pot fi amplasate ├«mpreun─â sau ├«n diferite col╚Ťuri ale camerei, deoarece pot fi conectate ╚Öi interconectate wireless. Dac─â v─â dori╚Ťi mai mult─â putere acustic─â, iar subwooferul s─â nu ocupe spa╚Ťiu suplimentar, pute╚Ťi alege un piedestal ├«n care vor fi incluse toate boxele necesare. Evident c─â un model de soundbar cu mai multe difuzoare va avea ╚Öi o calitate superioar─â a sunetului.

Formatul de redare

Dac─â v─â dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi diverse fi╚Öiere multimedia pentru a vedea filme sau a asculta muzica, trebuie s─â acorda╚Ťi o aten╚Ťie deosebit─â dispozitivului de redare. Un dispozitiv de calitate trebuie s─â fie capabil s─â reproduc─â fidel anumite frecven╚Ťe sonore. De aceea, o func╚Ťie de amplificare digital─â va poate fi foarte util─â, ├«nlocuind astfel un amplificator acustic propriu-zis. Verifica╚Ťi ├«n descrierea produsului dac─â este men╚Ťionat─â aceasta caracteristic─â esen╚Ťial─â pentru o performan╚Ť─â sonor─â deosebit─â.

Interfa╚Ťa

Acest termen se refer─â la posibilit─â╚Ťile de conectare la dispozitiv, dar ╚Öi la modalit─â╚Ťile de control al acestuia. Orice soundbar de calitate trebuie s─â de╚Ťin─â urm─âtorii conectori: USB, HDMI, Audio In, Audio Optic In ╚Öi conexiune wireless cu subwooferul. Dac─â nu dori╚Ťi at├ót de multe mufe ╚Öi v─â g├óndi╚Ťi c─â ve╚Ťi avea parte de prea multe cabluri de instalat v─â recomand─âm s─â v─â orienta╚Ťi aten╚Ťia spre modele cu func╚Ťie bluetooth ├«ncorporat─â. Aceast─â op╚Ťiune suplimentar─â v─â permite streamingul audio direct de pe telefon sau tableta ╚Öi prin aceasta confortul utilizatorului este mult sporit.

Num─âr de boxe

Soundbaruri au fost create cu inten╚Ťia de a r─âspunde nevoilor clientilor ce nu-╚Öi doresc multe echipamente ├«n camer─â. A╚Öa se explic─â de ce oferta standard include doar dou─â boxe. Dac─â ave╚Ťi un receiver home cinema ╚Öi v─â dori╚Ťi un num─âr mai mare de boxe, pute╚Ťi realiza conexiuni suplimentare dup─â propriile dumneavoastre preferin╚Ťe.

Num─âr de difuzoare

Subwooferele au, ├«n general, doar un singur difuzor de bas, iar satelitii s─âi fie una, fie dou─â difuzoare suplimentare. Altfel spus pe lungimea boxei centrale pute╚Ťi avea doua difuzoare, trei sau chiar mai multe, ├«n func╚Ťie de modelul ales. Cu c├ót num─ârul acestora este mai mare, cu at├ót va fi mai mare ╚Öi puterea acestora. Cele mai performante soundbaruri au difuzoare pe partea superioar─â ╚Öi pe partea lateral─â pentru a difuza c├ót mai bine sunetul ├«n tot spa╚Ťiul camerei.

Calibrare digital─â

├Änt├órzierea sunetului ╚Öi de intensitate perceput─â de ascult─âtor este cauzat─â de pozi╚Ťionarea fa╚Ť─â de boxe. Aceste neajunsuri se pot rezolva prin calibrare digital─â cu ajutorul unui microfon special, inclus ├«n pachetul de baz─â. Partea bun─â este c─â toate reglajele ╚Öi calibr─ârile pot fi efectuate u╚Öor chiar de c─âtre utilizatorul sistemului audio.

Pre╚Ťul

Num─ârul de boxe ╚Öi de difuzoarelor vor influen╚Ťa pre╚Ťul de achizi╚Ťie a soundbarului dorit. Putem spune c─â exist─â modele pentru orice nevoie a clien╚Ťilor ce trebuie satisf─âcut─â. V─â recomand─âm s─â alege╚Ťi modele, cu un pre╚Ť cel pu╚Ťin mediu, pentru a v─â bucura pe deplin de investi╚Ťia dumneavoastr─â.

Puterea

Soundbaruri de calitate au specificat─â o putere muzical─â ╚Öi una real─â. Puterea muzical─â reprezint─â nivelul de zgomot produs, iar puterea real─â arat─â consumul de curent. Alegerea modelului de soundbar depinde de m─ârimea camerei unde va fi amplasat, deoarece puterea trebuie s─â se armonizeze cu spa╚Ťiul s─âu de difuzare. Pentru camere normale de apartament, de 20-30 metri p─âtra╚Ťi, o putere a dispozitivului de 200 Wati este suficient─â. Dac─â ├«ns─â vre╚Ťi s─â plasa╚Ťi soundbarul ├«ntr-un spa╚Ťiu mai generos, precum un salon sau un bar, atunci ar trebui s─â v─â orienta╚Ťi aten╚Ťia spre modele cu putere mai mare, de p├ón─â la 500 Wati.

Brand cunoscut

├Än domeniul electronicelor, brandul conteaz─â mai mult dec├ót ├«n alte domenii, mai ales dac─â vorbim de produse de ni╚Ö─â cum sunt soundbarurile. Un brand cunoscut specializat ├«n produc╚Ťie de astfel de electronice este foarte atent la calitatea materialelor de fabrica╚Ťie, dar ╚Öi la alte detalii ce ╚Ťin de calitatea sunetului dispozitivului audio. Indiferent de brandul produc─âtor v─â recomand─âm testarea personal─â a soundbarului, ├«n showroomuri special destinate acestui scop, pentru a fi siguri de performan╚Ťa audio a investi╚Ťiei dumneavoastr─â.

Alegerea celui mai bun soundbar pentru dumneavoastr─â

Dup─â ce a╚Ťi parcurs toate aceste informa╚Ťii tehnice nu mai r─âm├óne dec├ót s─â v─â analiza╚Ťi propriile nevoi ╚Öi date obiective ╚Öi s─â trece╚Ťi la partea practic─â a investi╚Ťiei. V─â recomand─âm s─â face╚Ťi analiza on line a tuturor modelelor de soundbaruri comercializate pe pia╚Ť─â. Avantajele sunt c├ó╚Ötigarea unui timp pre╚Ťios de c─âutare, analiza unui num─âr mare de produse ╚Öi ofertele avantajoase puse la dispozi╚Ťie de comercian╚Ťii din mediul on line. Orienta╚Ťi-v─â aten╚Ťia ╚Öi spre detaliile legate de garan╚Ťia oferit─â produsului, care trebuie s─â fie de minim doi ani, dar ╚Öi spre serviciile de service pe care pe ave╚Ťi dup─â cump─ârarea produsului. Asigura╚Ťi-v─â c─â pute╚Ťi schimba oric├ónd o component─â stricat─â ╚Öi c─â ave╚Ťi la dispozi╚Ťie un service al firmei produc─âtoare ├«n imediata proximitate.

Nu mai r─âm├óne dec├ót s─â v─â ur─âm mult succes ├«n achizi╚Ťia celui mai bun soundbar ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi pe deplin de investi╚Ťia dumneavoastr─â!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 6 In medie: 4.2
Back to top button