Alegerea unui smartwatch poate fi o sarcină cu adevărat dificilă, pentru că există o varietate uriașă de produse și prețuri. Pentru a te ajuta, am adunat câteva informații de la rapoarte și teste făcute de experți, astfel încât am putut alege cele mai bune 10 smartwatch-uri disponibile pe piață în momentul acesta.

 ImagineNumeEvaluareVerificațI prețul

1 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

Apple Watch 3

9.9

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

2 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

Samsung Galaxy Watch

9.8

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

3 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

Xiaomi Amazfit Bip

9.7

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

4 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

Huawei Watch GT

9.6

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

5 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

Garmin Vivoactive 3

9.4

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

6 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

Xiaomi Amazfit Bip

9.0

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

7 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

iMK DZ09 Original V3

8.7

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

8 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

iUni GT08 S Plus

8.6

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

9 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

Huawei Watch GT 2

8.6

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

10 din 10

Cele mai bune Smartwatch-uri 2020

Star Rush Smartwatch

8.5

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro
1 di 10
Evaluare
9.9
2 di 10
Evaluare
9.8
3 di 10
Evaluare
9.7
4 di 10
Evaluare
9.6
5 di 10
Evaluare
9.4
6 di 10
Evaluare
9.0
7 di 10
Evaluare
8.7
8 di 10
Evaluare
8.6
9 di 10
Evaluare
8.6
10 di 10
Evaluare
8.5

Smartwatch-ul a devenit un accesoriu obișnuit pentru oamenii cu un stil de viață modern. Acest dispozitiv modern oferă avantajele de utilizare ale unui smartphone, doar că fiind plasat la încheitura mâinii totul este mult mai accesibil. Conform părerilor despre smartwatch-uri ale utilizatorilor, acesta le simplifică viața și le permite organizarea acesteia în cele mai mici detalii.

Orice om modern dorește să-și achiziționeze cel mai bun smartwatch posibil pentru a beneficia de toate avantajele tehnologice aduse de acesta. Problema care se pune este cum să alegi un smartwatch ieftin și bun din bogata ofertă de smartwatch-uri existente pe piață, dacă nu deții informațiile necesare. De aceea, ne-am gândit să vă oferim un ghid util de achiziție a celui mai ieftin smartwatch bun:

Cele mai importante caracteristici ale unui smartwatch bun

Compatibilitatea dispozitivului

Ceasurile inteligente sunt concepute pentru a funcționa prin conexare la un telefon modern și, de aceea, compatibilitatea dintre cele două dispozitive este esențială. Prin urmare, un prim criteriu de alegere a smartwatch-ului este sistemul său propriu de operare, care trebuie să fie identic cu cel al telefonului.

Afișajul

O altă caracteristică importantă de alegere a unui ceas inteligent este ecranul acestuia și modul de afișare a informațiilor. Pe piață sunt disponibile două tipuri de afișaj:

 • Modele cu ecran LCD – ce afișează imaginea în diverse culori cu un consum moderat al bateriei;
 • Modele cu ecran de tipul AMOLED ce permit vizualizarea imaginilor, dar și a aplicațiilor sau a diverselor tipuri de conținut într-o cromatică mult mai variată; dezavantajul lor este o durată mai mică de viață a bateriei.

Funcționarea cu butoane sau cu touchscreen

Obișnuiți fiind cu ecranul tactil al telefonului mobil cei mai mulți dintre potențialii cumpărători aleg modele de ceasuri cu touchscreen. Din păcate însă un ecran tactil de ceas se poate dovedi dificil de utilizat din cauză dimensiunii mici a ecranului. De aceea, au apărut și smartwatch-uri care permit comutarea între aplicații prin mișcări specifice ale mâinii sau prin comenzi vocale.

Design si personalizare

Ceasul, dincolo de utilitatea sa, are o puternică componentă estetică și chiar de etichetă socială. Nu fac excepție nici smartwatch-urile, chiar dacă sunt alese în primul rând pentru performanțelor lor tehnologice. Cea mai utilă soluție este să alegeți modelele care vă oferă posibilitatea personalizării acestora atât la cumpărare, cât și ulterior. Astfel, puteți avea opțiunea personalizării culorii, materialul din care este făcută cureaua, finisajul, culoarea sau dimensiunea ecranului.

Baterie

Principiul de funcționare a unui smartwatch este cu ajutorul bateriei și de aceea vă recomandăm modele de ceasuri cu baterii fiabile ce pot fi reîncărcate, cu ajutorul cablului USB și schimbate atunci când se strică. Garanția de minim doi de la achiziție este de asemenea un detaliu important de alegere a ceasului. Brandurile de top oferă cele mai multe astfel de servicii de garanție și postgaranție.

Ecranului

Fără nicio ezitare putem spune că majoritatea cumpărătorilor își aleg smartwach-ul după calitățile ecranului acestuia. Menționăm câteva aspecte importante ale acestui:

 • forma și mărimea ecranului – este cel mai important detaliu tehnic; un ecran mare vă oferă posibilitatea să vedeți un număr mare de informații într-un timp cât mai scurt, fără să rulați mai multe imagini pe ecran;
 • ecranul tactil – oferă o mai accesibilă utilizare a ceasului inteligent;
 • unghiul de vizualizare – arată cât de bun este un ecran; indiferent din ce unghi privim ecranul ceasului trebuie să putem citi informația;
 • rezistența la zgârieturi – este un aspect deloc de neglijat pentru folosirea acestuia cât mai mult timp, în condiții optime.

Confortul

Un smartwatch de calitate trebuie să fie ușor de purtat, trebuie să fie subțire și ușor, cu catarame care se închid și se deschid ușor. Modelele noi de smartwatch-uri sunt mai degrabă rotunde și sportive, ceea ce le aseamănă mult cu ceasurile tradiționale. Modernitate și confort într-o singură piesă.

Notificări și alerte

Funcționând precum un telefon mobil, orice smartwach vă poate avertiza sonor cu privire la apelurile primite, mesaje, emailuri într-o manieră discretă. De asemenea, acesta permite funcționarea unor aplicații precum Facebook, Instagram sauTwitter.

Aplicații specifice

Există pe piață modele de smartwatch-uri care au propriile aplicații dintre cele mai variate și mai utile, de la banala lanternă până la aplicația de comandare a unui taxi. Verificați existența acelor aplicații care vă sunt dumneavoastră utile și altele cu siguranță le veți putea lua mai târziu.

Funcții și opțiuni suplimentare

Atunci când vreți să vă cumpărați un smartwatch, cu siguranță veți fi interesați de orice opțiune suplimentară a ceasului ce l-ar diferenția de celelalte existente pe piață. Enumerăm câteva dintre aceste funcții și opțiuni suplimentare, dintr-o listă destul de lungă:

 • funcția GPS – de direcționare în spațiu prin coordoanatele obținute în timp real prin satelit;
 • funcția de numărare a pașilor sau a exercițiilor fizice realizate – este o opțiune extrem de utilă atunci când faceți antrenamente sau aveți un stil de viață activ;
 • funcția de monitorizare a ritmului cardiac;
 • funcția de monitorizare a caloriilor consumate – o opțiune eficentă în lupta cu kilorgramele în plus;
 • opțiunea de afișare a vremii și a temperaturii în timp real;
 • opțiunea microfon – utilă atunci când vreți să vorbiți în timpul condusului mașinii sau când sunteți la alergat și nu aveți mâinile disponibile pentru a răspunde la telefon.

De ce să alegeți un smartwatch?

Dacă sunteți o persoană activă și mereu în mișcare, smartwatch-ul este soluția ideală prin care puteți înlocui telefonul și a avea în același timp libertate de mișcare. Alegerea celui mai bun smartwatch de pe piață nu este ușoară. Luând însă în considerare toate aceste caracteristici enumerate mai sus puteți să vă faceți o idee despre ce poate un astfel de ceas să aducă bun în viața dumneavoastră.

Un smartwatch bun este o investiție viitoare în confortul dumneavoastră și trebuie să răspundă cel mai bine propriilor dumneavoastră nevoi subiective. Stabiliți-vă o sumă de achiziție, suficient de mare încât să aveți parte de cât mai multe din opțiunile tehnologice ale acestuia. Nici aspectele estetice sau de compatibilitate nu trebuie uitate pentru că ceasul inteligent este un accesoriu ce, odată plasat la încheietura mâinii, ne reprezintă. Fiți moderni și eficienți în același timp, având alături de dumneavoastră cu cel mai bun smartwatch al prezentului!