Cele mai bune Roboti de bucatarie 2020

Datorit─â numeroaselor sale func╚Ťii pe care este capabil s─â le execute, robotul de buc─ât─ârie a devenit indispensabil vie╚Ťii noastre cotidiene. Cu ajutorul s─âu poate fi tocat, m─ârun╚Ťit, fr─âm├óntat, pasat aproape orice aliment, iar g─âtitul devine mult mai u╚Öor. Dificultatea care apare este de a cump─âra un robot de buc─ât─ârie ieftin ╚Öi bun din multitudinea de oferte de robo╚Ťi de bucut─ârie de pe pia╚Ťa comercial─â. ├Än primul r├ónd cred c─â ar trebui s─â ╚Ťine╚Ťi cont de p─ârerile despre robo╚Ťii de buc─ât─âriei exprimate de speciali╚Öti, dar ╚Öi de p─ârerile celor care folosesc deja un astfel de aparat ├«n buc─ât─âria lor.

Alegerea celor mai buni robo╚Ťi de buc─ât─ârie trebuie s─â urm─âreasc─â anumite caracteristici tehnice specifice ce fac diferen╚Ťa dintre diferite modele existente ├«n ofert─â de robo╚Ťi de buc─ât─ârie.

 
Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul
1 din 10
10
2 din 10
9.9
3 din 10
9.8
4 din 10
9.7
5 din 10
9.6
6 din 10
9.5
8 din 10
9.3
10 din 10
9.1

Principalele caracteristici tehnice ale unui robot de buc─ât─ârie de calitate

Capacitatea aparatului

Este un criteriu important de selec╚Ťie a robotului de buc─ât─ârie, mai ales dac─â ave╚Ťi o familie numeroas─â ╚Öi obi╚Önui╚Ťi s─â g─âti╚Ťi mult. Robotul de buc─ât─ârie trebuie s─â de╚Ťin─â a capacitate de cel pu╚Ťin 1 litru pentru boluri ╚Öi peste 300 grame pentru fr─âm├óntare. Evident c─â pentru o singur─â persoan─â sau pentru familii unde se g─âte╚Öte mai rar, acest criteriu nu mai este at├ót de important ╚Öi pute╚Ťi alege un robot de buc─ât─ârie cu o capacitate mai mic─â.

Func╚Ťii

Achizi╚Ťia unui aparat de buc─ât─ârie se datoreaz─â ├«n primul r├ónd func╚Ťiilor multiple pe care acesta le poate ├«ndeplini. Pentru a ╚Ötii ce robot de buc─ât─ârie se potrive╚Öte cel mai bine nevoilor dumneavoastr─â, v─â recomand─âm s─â v─â g├óndi╚Ťi ce preparate culinare preg─âti╚Ťi de obicei ╚Öi ce la care dintre acestea v-ar putea ajuta un astfel de robot de buc─ât─ârie.

Nu alegi variantele cele mai simpliste pentru c─â pe parcurs s-ar putea s─â regreta╚Ťi lipsa unor func╚Ťii care v-ar fi fost utile ├«n buc─ât─ârie. Un robot de buc─ât─ârie de calitate trebuie s─â dispun─â de diverse func╚Ťii pentru a fi o investi╚Ťie rentabil─â, iar ├«n timp acesta v─â poate insira s─â ├«ncerca╚Ťi re╚Ťete noi ╚Öi variate.

Configura╚Ťia standard a robotului de buc─ât─ârie are doar func╚Ťii de baz─â, iar cele mai avansate prezint─â multiple func╚Ťii suplimentare: amestec aluat, feliere, radere, etc. ├Än plus, cu ajutorul unui robot de buc─ât─ârie semi-profesional sau profesional se pot preg─âti de la supe pasate ╚Öi p├ón─â la aluaturi complexe de patiserie ╚Öi pentru pr─âjituri de calitate. Func╚Ťia Pulse v─â permite efectuarea de opera╚Ťiuni de baz─â la o vitez─â sporit─â, de aceea, alege╚Ťi ├«ntotdeauna un robot de buc─ât─ârie care s─â aib─â ├«n configura╚Ťie o astfel de func╚Ťie!

Silen╚Ťiozitatea

Nivelul de zgomot al robotului de buc─âtarie este un criteriu de selec╚Ťie extrem de important. Nu trebuie s─â trezi╚Ťi toat─â familia diminea╚Ťa, dac─â vre╚Ťi s─â v─â prepara╚Ťi un suc delicios ╚Öi nici s─â v─â stresa╚Ťi din cauza zgomotului la fiecare opera╚Ťiune a acestuia. Alege╚Ťi din varietatea de produse de pe pia╚Ťa comercial─â un aparat silen╚Ťios, care s─â nu depa╚Öeasca 80 dB ╚Öi ve╚Ťi fi mul╚Ťumi╚Ťi.

Sistemul de siguran╚Ť─â

O caracteristica tehnic─â deosebit de important─â ├«n alegerea celui mai bun robot de buc─ât─âtire, mai ales atunci cand prin preajma sunt ╚Öi copii, este sistemul de siguran╚Ť─â. Acesta v─â poate feri de eventualele accidente casnice ╚Öi v─â oferi siguran╚Ťa de carea ve╚Ťi nevoie. Func╚Ťia de blocare a robotului, dar ╚Öi sistemul anti-alunecare trebuie s─â fie prezente ├«n configura╚Ťia viitorului dumneavoastr─â robot de buc─ât─ârie

Nivelul de consum

Un robot de buc─ât─ârie de calitate are o putere mai mare ╚Öi un consum energetic mai mare, dar ├«n acele╚Öi tim─â v─â va facilita preg─âtirea m├ónc─ârii mult mai rapid. Pentru a reduce acest consum de energie v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi un robot de buc─ât─ârie care s─â fie ├«ncadrat ├«n clasa de eficien╚Ť─â energetic─â A+ pentru a face c├ót mai mult─â economie posibil─â ├«n exploatarea acestuia.

Accesoriile incluse

Accesoriile fac diferen╚Ťa atunci c├ónd ave╚Ťi de preg─âtit feluri de m├óncare mai complicate, dat fiind faptul c─â ve╚Ťi putea efectua opera╚Ťiuni de amestecare, de fr─âm├óntare sau emulsionare, la viteze variate, ├«n func╚Ťie de necesitatea impus─â de preparat. Cu c├ót aparatul va dispune de mai multe func╚Ťii, cu at├ót ╚Öi num─ârul accesoriilor va fi mai mare.

Garan╚Ťia

├Än general sunt oferite garan╚Ťii de func╚Ťionare ├«n parametrii optimi pentru o perioad─â de 24 de luni, dar firmele cunoscute care investesc mult ├«n calitatea materialelor de fabrica╚Ťie prezint─â ╚Öi garan╚Ťii pentru intervale de timp ce pot ajunge p├ón─â la 36 de luni.

Pre╚Ťul produsului

De╚Öi nu este un indicator al calit─â╚Ťii articolului, dat fiind faptul c─â ├«n majoritatea timpului sunt organizate reduceri de pre╚Ť ╚Öi sunt oferite sc─âderi ale valorii acestuia ├«n timpul perioadelor promo╚Ťionale, acesta este un indicator care trebuie luat ├«n calcul, ├«n special atunci c├ónd exist─â o limit─â de buget. ├Än func╚Ťie de necesit─â╚Ťile fiec─âruia din buc─ât─ârie, pre╚Ťul unui astfel de aparat poate ├«ncepe de la 175 Ron ╚Öi poate ajunge p├ón─â la 5500 Ron.

Alegerea celui mai potrivit robot de buc─ât─ârie pentru nevoile dumneavoastr─â

├Än func╚Ťie de necesit─â╚Ťile dumneavoastr─â ├«n buc─ât─ârie, alege╚Ťi ├«ntotdeauna un robot de buc─ât─ârie care s─â v─â ofere maximul de avantaje ╚Öi care s─â de╚Ťin─â caracteristici tehnice care s─â v─â ofere posibilitatea utiliz─ârii pentru o perioad─â ├«ndelungat─â de timp. Un astfel de aparat ├«╚Ťi ofer─â o eficientizare a opera╚Ťiunilor pe care le faci ├«n mod obi╚Önuit manual cu p├ón─â la 100%, datorit─â prezen╚Ťei multiplelor func╚Ťii cu care este dotat.

V─â recomand─âm s─â alege╚Ťi varianta achizi╚Ťiei acestui produs din magazinele on line, deoarece acest lucru implic─â accesul facil la un num─âr mare de produse ├«ntr-un timp mult mai scurt. ├Än plus magazinele on line v─â ofer─â oferte speciale, transport gratuit al produsului ╚Öi garan╚Ťii extinse din partea firmei produc─âtoare. Nu ├«n ultimul r├ónd, alege╚Ťi produse ale unor branduri cunoscute pentru a beneficia de produse de calitate ╚Öi de service-uri de specialitate dac─â vor repara anumite defec╚Ťiuni tehnice ale produsului.

Nu mai r─âm├óne dec├ót s─â v─â dorim inspira╚Ťie la cump─âr─âturi ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de un robot de buc─ât─ârie de calitate care s─â v─â fac─â via╚Ťa mai frumoas─â!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
[Total: 6 In medie: 2.2]
Back to top button
Close