Alegerea unui epilator poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 epilatoare disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

 ImagineNumeEvaluareVerifica╚ŤI pre╚Ťul

1 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Braun SE9700

9.9

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

2 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Rowenta EP9300D0

9.8

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

3 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Rowenta EP8020F0

9.8

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

4 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Braun Silk-├ępil 5541

9.7

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

5 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Rowenta EP5640

9.6

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

6 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Braun SE3380

9.5

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

7 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Philips Satinelle BRE611/00

9.4

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

8 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Braun Silk-├ępil 5185

9.4

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

9 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Remington EP7010

9.3

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

10 din 10

Cele mai bune Epilatoare 2020

Braun Silk-├ępil 3170

9.2

VERIFICAȚI PREȚULpe emag.ro

Un foarte important accesoriu de ├«ngrijire personal─â, indispensabil oric─ârei domni╚Öoare sau doamne pentru ├«ndep─ârtarea firelor de p─âr nedorite este epilatorul. Cu un format ergonomic ╚Öi dimensiuni mici, epilatorul v─â poate ├«nso╚Ťi chiar ╚Öi ├«n vacan╚Ťe, deplas─âri sau c─âl─âtorii de afaceri. O astfel de investi╚Ťie de achizi╚Ťie a celui mai bun epilator dintre toate ofertele de epilatoare existente pe pia╚Ť─â este una foarte important─â pentru orice femeie.

Un epilator bun trebuie ├«n primul r├ónd s─â fie eficient, de calitate ╚Öi la un pre╚Ť accesibil, conform p─ârerilor despre epilatoare exprimate de consumatoarele acestui produs de uz personal. Dar care sunt aceste elemente definitorii ale unui epilator bun? Vom ├«ncerca s─â afl─âm ├«mpreun─â aceste informa╚Ťii relevante pentru a face procesul de achizi╚Ťie a unui bun epilator mult mai accesibil ╚Öi pl─âcut.

Caracteristicile specifice ale unui bun epilator

Num─ârul de prinderi

C├ónd vorbim de un epilator bun, num─ârul de prinderi este cea mai important─â caracteristic─â tehnic─â a unui epilator. Gradul de performan╚Ť─â a unui epilator bun este dat de un num─âr mare de discuri sau de pensete prin rotire ce smulg firele de p─âr de la r─âd─âcin─â. Mai multe posibilit─â╚Ťi de prindere implic─â ╚Öi mai multe fire de p─âr ├«ndep─ârtate, chiar ╚Öi pe cele mai fine, cu o singur─â mi╚Öcare a epilatorului. Nu uita╚Ťi s─â folosi╚Ťi o crem─â special─â dup─â fiecare epilare care s─â calmeze usturimea pielii ╚Öi o las─â catifelat─â.

Num─ârul de viteze

Un epilator bun trebuie s─â dispun─â de cel pu╚Ťin dou─â viteze: prima vitez─â pentru ├«ndep─ârtarea firelor de p─âr mai groase, iar a doua vitez─â pentru ├«ndep─ârtarea firelor de p─âr mai fine. Pentru a scurta timpul de epilare pute╚Ťi folosi direct viteza a doua sau chiar a treia. Num─ârul mare de viteze a unui epilator ajut─â ╚Öi la cre╚Öterea calit─â╚Ťii epil─ârii ╚Öi adaptarea acesteia la zonele sensibile ale corpului, precum este zona inghinal─â sau axial─â.

Accesoriile

Cel mai bun epilator trebuie s─â de╚Ťin─â cat mai multe accesorii pentru a transforma aceast─â experien╚Ť─â ├«ntr-una pl─âcut─â. Enumer─âm c├óteva dintre aceste accesorii utile: accesoriu pentru masaj, capac de tuns, capac de epilat, capac de ras, husa, perie de cur─â╚Ťare, perie pentru exfoliere, cap pentru zonele sensibile, reglaj de viteza la epilare, cap detasabil, set de accesorii complete, precum husa, piepteni distan╚Ťieri sau kit pentru cur─â╚Ťare.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Consider─âm c─â cea mai important─â func╚Ťie pe care trebuie s─â o aibe un epilator este cea numit─â Wet and Dry, mai ales dac─â ave╚Ťi o piele sensibil─â care se irit─â u╚Öor. Avantajul s─âu este c─â permite folosirea epilatorul chiar ╚Öi sub du╚Ö. Avantajul epilarii sub du╚Ö este acela c─â apa cald─â ajut─â la deschiderea porilor, iar ├«ndep─ârtarea p─ârului nedorit este una mai u╚Öoar─â ╚Öi mai pu╚Ťin dureroas─â. ├Än plus, reac╚Ťia de ├«nro╚Öire a pielii sensibile este mult redus─â.

Cu sau f─âr─â cablu

Dac─â opta╚Ťi pentru un epilator pe care s─â-l folosi╚Ťi sub du╚Ö, atunci trebuie s─â fie un aparat f─âr─â cablu pentru a evita orice accident ├«n baie. Mai mult chiar, ├«n general prizele nu sunt permise ├«n b─âi sau ├«n cabine de du╚Ö sau pot fi montate la cel pu╚Ťin trei metri distan╚Ť─â de cabina du╚Öului. Recomandarea noastr─â este s─â cump─âra╚Ťi un epilator f─âr─â cablu dac─â inten╚Ťiona╚Ťi s─â utiliza╚Ťi modelul de epilator sub du╚Ö ╚Öi eventual modelul cu fir pentru epilatoarele cu func╚Ťia de epilare uscat─â. Un dispozitiv conectat la priz─â nu prezint─â riscul de a se opri ├«n timpul procesului de epilare, cele cu baterii au avantajul de a fi transportate ├«n diferite locuri, chiar ╚Öi ├«n baie.

Branduri de top

Chiar dac─â nu pare a fi un criteriu important de alegere a unui epilator, v─â recomand─âm s─â v─â orienta╚Ťi aten╚Ťia spre produse ale brandurilor cunoscute din mai multe motive. ├Än primul r├ónd ve╚Ťi beneficia de un produs de o calitate superioar─â a materialelor din care este fabricat, deoarece firmele de top sunt atente la aceste aspecte. ├Än al doilea r├ónd brandurile importante ofer─â ╚Öi servicii de garan╚Ťie mai mari, precum ╚Öi oferte de pre╚Ť mai atractive.

Tipuri de epilatoare ÔÇô avantaje ╚Öi dezavantaje

Epilatorul cu discuri

Este modelul cel mai eficient deoarece reușește îndepărtarea părului foarte repede. Mai mult chiar, discurile metalice îndepărtează chiar și firele de păr foarte mici de sub un milimitru. Dezavantajul acestui epilator cu discuri este durerea mai mare provocată prin extragerea firului de păr.

Epilatorul cu pensete

Acest tip de epilator este dotat cu un sistem mai pu╚Ťin dureros de func╚Ťionare care poate s─â extrag─â si cele mai mici fire de p─âr. Evident c─â un num─âr mare de pensete va determina o epilare mai rapid─â ╚Öi mai pu╚Ťin dureroas─â. Cel mai bun epilator cu pensete ar trebui s─â fie dotat cu peste 30 de pensete.

Epilatorul cu lumin─â intens─â pulsant─â

Epilatoarele cu lumina intens pulsant─â realizeaz─â procedura de epilare ├«ntr-un timp mai ├«ndelungat fiind necesare mai multe ╚Öedin╚Ťe p├ón─â la ob╚Ťinerea rezultatului final. Acest sistem de epilare este nedureros ╚Öi v─â ajut─â s─â ob╚Ťine╚Ťi o piele fin─â ╚Öi catifelat─â ├«n doar ╚Öase s─âpt─âm├óni ╚Öi poate fi utilizat pe orice tip de piele ╚Öi fir de p─âr.

Analiza╚Ťi, compara╚Ťi ╚Öi apoi cump─âra╚Ťi

Stabili╚Ťi-v─â o sum─â pe care o pute╚Ťi investi ├«n achizi╚Ťia celui mai bun epilator, analiza╚Ťi toate carcateristicile tehnice prezentate mai sus ╚Öi abi apoi pute╚Ťi trece la momentul mult a╚Öteptat al cump─âr─ârii acestuia. Fiind un aparat destinat exclusiv femeilor, la aceste caracteristici tehnice de performan╚Ť─â ╚Öi compatibilitate se mai adaug─â ╚Öi criterii estetice de alegere a epilatorului. Femeile prefer─â modele ergonomice ce pot fi manevrate cu u╚Öurin╚Ť─â, dar ╚Öi culori ╚Öi detalii estetice atractive.

Cea mai bun─â metod─â de a evalua oferta pie╚Ťei ├«n materie de aparate pentru epilat este s─â optezi pentru cump─ârarea acestuia on line. Astfel, pute╚Ťi compara avantaje, dezavantaje, dar ╚Öi pre╚Ťurile aparatelor ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de diversele oferte promo╚Ťionale de pe pia╚Ť─â. Dispun├ónd de toate aceste informa╚Ťii relevante, alegerea celui mai bun epilator poate deveni o experien╚Ť─â relaxant─â pentru orice femeie. Spor la cump─âr─âturi ╚Öi mult─â inspira╚Ťie!