Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Aparate de Ras 2021

Alegerea unui aparat de ras poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 aparate de ras disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

B─ârba╚Ťilor moderni le place s─â arate c├ót mai bine barbieri╚Ťi ╚Öi de aceea achizi╚Ťia celui mai bun aparat de ras este o necesitate evident─â pentru ace╚Ötia. Dezvoltarea tehnologic─â a schimbat modul de ├«ngrijire masculin─â ╚Öi odata cu cre╚Öterea dorin╚Ťei b─ârba╚Ťilor de a arata impecabil s-au modernizat ╚Öi cele mai bune aparatele de ras folosite. Cele mai apreciate aparate de barbierit ├«n secolul 21 sunt aparatele de ras electrice, datorit─â multiplelor avantaje aduse de acestea ├«n opera╚Ťiunea de barbierit.

Dar, cum pute╚Ťi alege cel mai bun aparat de ras electric din multitudinea de oferte existente pe pia╚Ťa comercial─â? Ne-am g├óndit s─â v─â sprijinim cu c├óteva recomand─âri care s─â v─â ajute ├«n acest demers de investi╚Ťie.

Caracteristicile tehnice ale aparatelor de ras

Cap─âtul activ al aparatului de ras

Acesta este cea mai important─â component─â a aparatului de ras, deoarece forma ╚Öi caracteristicile sale influen╚Ťeaz─â ├«n mod direct calitatea barbieritului. Exist─â dou─â tipuri principale de capete active, alegerea fiec─ârui model fiind doar o chestiune de preferin╚Ť─â, f─âr─â diferen╚Ťe notabile ├«ntre ele:

  • cap─ât activ sub form─â de ma╚Öin─â de tuns cu sit─â ├«ncorporat─â;
  • cap─ât activ sub form─â de 2 sau 3 inele t─âietoare, ├«ntr-un design tringhiular.
  • Aparatele de ras de calitate au ╚Öi un sistem de adaptare individual─â a capetelor active pentru a urm─âri cu u╚Öurin╚Ť─â conturul fe╚Ťei fiec─ârui utilizator.

Tehnologii de t─âiere

Dezvoltarea tehnologic─â a dus ╚Öi la o modernizare a tehnologiei de t─âiere a firului de p─âr. Una dintre cele mai folosite ╚Öi practice dintre acestea este tehnologia de ridicare ╚Öi t─âiere a firului de par, ce asigur─â o t─âiere c├ót mai apropiat─â de piele. De asemenea, majoritatea aparatelor de ras pot fi utilizate at├ót pe uscat, c├ót ╚Öi cu ap─â, f─âr─â s─â-╚Öi piard─â din eficien╚Ť─â ╚Öi calitate.

Cu cablu sau cu baterii

Aparatele de ras pot fi folosite ├«n dou─â varaiante: cu cablu sau cu baterii. Prima variant─â are dezavantajul unei manevr─âri mai greoaie, ├«n timp ce aparatele de ras pe baterii au dezavantajul unui timp mai lung pentru ├«nc─ârcarea bateriei. O ├«nc─ârcare complet─â a bateriei dureaz─â ├«ntre o or─â ╚Öi 12 ore. Exist─â ╚Öi modele ce permit o ├«nc─ârcare de urgen╚Ť─â de cinci minute doar pentru un barbierit rapid. Cu aparatele de ras cu cablu acest inconvenient nu mai exist─â, ├«ns─â utilizarea sa este mai greoaie ╚Öi ave╚Ťi nevoie de o priz─â pentru re├«nc─ârcare.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Aparatele de ras sunt cu at├ót mai dezirabile cu c├ót dispun de mai multe func╚Ťii sau op╚Ťiuni suplimentare. Enumer─âm c├óteva dintre cele mai importante:

  • oprirea automat─â ÔÇô ├«n momentul ├«n care acumulatorul este complet ├«nc─ârcat, deoarece supra├«ncarcarea poate reduce durata de via╚Ť─â a bateriei aparatului de ras;
  • avertizare baterie redus─â ÔÇô prin intermediul unui indicator de ├«nc─ârcare sau cu ajutorul unei lumini care indic─â nivelul de consum al bateriei;
  • trimmer ÔÇô dispozitiv pentru t─âierea firelor mai lungi;
  • utilizarea sub ap─â ÔÇô este o op╚Ťiune extrem de util─â care faca experien╚Ťa barbieritului mai pl─âcut─â.

Fiabilitate

Pentru o func╚Ťionare pe termen lung a aparatului de ras, v─â recomand─âm s─â sp─âla╚Ťi partea activ─â a aparatului dup─â fiecare utilizare. De asemenea, produsului trebuie s─â aibe o dimensiune ╚Öi o greutate acceptabil─â pentru a fi manevrat cu u╚Öurin╚Ť─â de orice utilizator.

Autonomie

Alegerea celui mai bun aparat de ras implic─â ╚Öi verificarea autonomiei acestuia. Cele mai bune dispozitive ofer─â dup─â o ├«nc─ârcare de maxim 70 de minute, o autonomie cuprins─â ├«ntre 30 ╚Öi 50 minute. Unele dispozitive ofer─â ╚Öi op╚Ťiunea de ├«nc─ârcare rapid─â, ce presupune ├«nc─ârcarea timp de 5 minute a aparatul pentru un barbierit rapid. Exist─â ╚Öi aparate de barbierit ce necesit─â o ├«nc─ârcare mai mare de 12 ore ╚Öi care ofer─â o autonomie de doar 30 de minute. Alege╚Ťi modelul de aparat potrivit nevoilor tale individuale!

Accesorii

Un alt criteriu important de alegere a unui aparat de ras bun este lista de accesorii suplimentare pe care le de╚Ťine la achizitie. ├Än aceast─â list─â ar trebui s─â g─âsi╚Ťi cel pu╚Ťin o perie de cur─â╚Ťat ╚Öi un ulei pentru ├«ntre╚Ťinerea capului activ. De asemenea, printre accesorii ar trebui s─â reg─âsi╚Ťi capete de barbierit cu dimensiuni diferite pentru realizarea unui barbierit perfect.

Pre╚Ťul

Pre╚Ťul unui aparat de ras reprezint─â un criteriu important de selec╚Ťie. Cele mai simple dintre modele au un pre╚Ť cuprins ├«ntre 50 si 200 de lei, iar pentru cele mai avansate ╚Öi mai accesorizate modele pute╚Ťi ajunge ╚Öi la 800 de lei. Recomandarea este s─â alege╚Ťi modele cu un pre╚Ť cel pu╚Ťin mediu pentru a beneficia de o experien╚Ť─â superioar─â a operea╚Ťiunii de barbierit.

Brandul cunoscut

O firm─â produc─âtoare de renume este o garan╚Ťie a unei calit─â╚Ťi ridicate a elementelor componente aparatelor de ras, deoarece aceste firme sunt mult atente la aceste detalii. De asemenea, un brad cunoscut ofer─â condi╚Ťii avantajoase de garan╚Ťie, de cel pu╚Ťin doi ani ╚Öi service-uri disponibile ├«n principalele ora╚Öe din ╚Ťar─â, pentru efectuarea anumitor repara╚Ťii.

Tipuri de aparate de ras după tipul de lame. Avantaje și dezavantaje

Cele mai cunoscute tipuri de lamă sunt cele cu sită și cele cu discuri, fiecare cu avantaje și dezavantaje specifice:

  • Lamele cu sita ofer─â o mai bun─â t─âiere a firelor de p─âr mai aproape de piele. De asemenea, se cur─â╚Ť─â mai u╚Öor ╚Öi ofer─â o mai bun─â protec╚Ťie fa╚Ť─â de c─âldura pe care capetele de t─âiere o emit. Dintre dezavantaje men╚Ťion─âm: zgomotul mai mare ├«n timpul func╚Ťion─ârii ╚Öi precizie mai mic─â pentru conturarea anumitor zone, precum mandibula sau musta╚Ťa;
  • Lamele cu discuri, cu o eficien╚Ť─â superioar─â c├ónd barba este mare ╚Öi acoper─â mai bine relieful fe╚Ťei ╚Öi se potrivesc mai bine persoanelor care se barbieresc mai rar. Alte avantaje ar fi zgomotul mai mic ├«n timpul func╚Ťionarii ╚Öi un consum energetic mai redus. Dezavantajele se refer─â la dificultatea de cur─â╚Ťare a lamelor ╚Öi ╚Öansa real─â ca pielea sensibil─â s─â se irite ├«n cadrul procesului de barbierire.

Alegerea celui mai bun aparat de ras pentru dumneavoastr─â

Av├ónd la dispozi╚Ťie aceste informa╚Ťii relevante despre aparatele de ras, alegerea celui mai bun aparat de ras pentru dumneavoastr─â devine o sarcin─â mult mai u╚Öoar─â. ├Äncepe╚Ťi cu o prospec╚Ťie on line a produselor disponibile pe pia╚Ťa comercial─â rom├óneasc─â, compara╚Ťi ofertele ╚Öi stabili╚Ťi care dintre ele ├«ndeplinesc cele mai multe din criteriile dumneavoastr─â personale de selec╚Ťie. Orienta╚Ťi-v─â spre modele cu un pre╚Ť cel pu╚Ťin mediu ╚Öi apar╚Ťin├ónd unor firme cunoscute pentru a avea parte de avantajele aduse de tehnologie ├«n experien╚Ťa barbieritului. Fiind o activitate zilnic─â consider─âm c─â merit─â s─â investi╚Ťi ├«ntr-un produs de calitate!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 7 In medie: 4.1
Back to top button